Gin, likeuren & amaro - 100% Natuurlijk en Artisanaal

Siciliaanse likeuren van hoge kwaliteit
Ontdek onze selectie Secolo21 likeuren met Siciliaans citrusfruit en natuurlijke ingrediënten.
Voeg een vleugje Siciliaanse authenticiteit toe aan je speciale momenten met onze ambachtelijke likeuren. Ontdek ons assortiment Secolo21 likeuren, waaronder de klassieke limoncello, de intense arancello of de aromarijke finochietto!
Elke slok is een reis door de traditie en authentieke smaken van Sicilië. Salute!

Eerst was het gewoon een likeur, toen werd het de merknaam van een bedrijf.
Het verhaal van Ficodì begint in 1998, in Gagliano Castelferrato, een mooi stadje in het Siciliaanse achterland, toen de intuïtie, vastberadenheid en passie van een jonge ondernemer essentieel en doorslaggevend waren om ervoor te zorgen dat de eerste authentieke cactusvijgenlikeur, gekenmerkt door een exclusieve formule en de adel van de afdronk, het leven schonk aan Ficodì, een bedrijf dat al snel een revolutie teweeg zou brengen in de Siciliaanse likeurtraditie. Ficodì beschikt over boomgaarden van hoge kwaliteit die met evenwicht en volledig respect voor een gebied dat wordt gekenmerkt door afwisselend groene heuvels en ruige hoogten worden bewerkt.
De oogst, bestemd voor de productie van alle sterke dranken, wordt verwerkt en verpakt door een bedrijf dat, dankzij de combinatie van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, leven geeft aan producten die zijn uitgegroeid tot emblemen van de mediterrane smaken, steeds meer gewaardeerd en erkend om hun uniciteit!
De wereld van gedistilleerde dranken gezien door degenen die producten van hoge kwaliteit maken.
Likeuren, verkregen door koude zelfdestillatie, tot mengsels met hydro-alcoholische infusies, Amaro's, van hydro-alcoholische mengsels tot alchemistische infusies.
Elk product heeft een fundamenteel kenmerk dat het onderscheidt, maar er is één fundamenteel element dat ze met elkaar verbindt: de natuurlijkheid van de grondstoffen.
Ficodì Sicilian Spirits & Co is opgericht om een verantwoordelijke en kwaliteitsvolle consumptie van gedistilleerde dranken te bevorderen.
Door middel van eenvoudige maar strikte productieprotocollen stelt het zichzelf een doel: 'Verantwoord drinken met smaak'.
De totale afwezigheid van smaak- en kleurstoffen en het kundige en harmonieuze mengsel van 14 geneeskrachtige planten maken van deze oude Siciliaanse Amaro het ware en enige natuurlijke digestief.
Probeer het puur of met ijs en muntblaadjes, het zal je elke after-meal uitstekend maken.



Magiantosa is een opificio op de Etna, in het hart van de provincie Catania, waar je de geur van de zee en het vulkanisch gesteente kunt inademen.
Het is een bedrijf dat de Siciliaanse ambachtelijke traditie respecteert en de bittere Lumìa en Arànciu produceert.
Magiantosa besloot twee producten te maken omdat ze afkomstig zijn van twee citrusvruchten die symbool staan voor het Siciliaanse grondgebied: de citroen en de sinaasappel. De productie verloopt via een zorgvuldig en nauwgezet systeem dat ruim 60 dagen in beslag neemt om tot het eindproduct te komen.





