Balsamico Azijn van Modena DOP en IGP - 100% BIO

Op zoek naar de beste Balsamico Azijn van Modena?
100% NATUURLIJK - 100% BIO - 100% KARAMELVRIJ - 100% ITALIAANS
Acetaia Compagnia Del Montale is een familiebedrijf opgericht in 1984, hoewel het bedrijf veel oudere wortels heeft.
Al 3 generaties lang hebben ze de tradities en cultuur van hun land doorgegeven en behouden door het produceren van Balsamico Azijn van Modena IGP, Traditionele Balsamico Azijn van Modena DOP en Gourmet Condimenten.
In de Italiaanse keuken is Balsamico Azijn van Modena wat het meest de geur van herinneringen terugbrengt. Een druppel die bindt aan de generaties thuis, aan de traditie waarmee knowhow wordt doorgegeven, maar ook de genegenheid en warmte van familie. Het is de doordringende geur van de zolder van de grootvader, tussen de vaten van verschillende houtsoorten die in volgorde zijn gerangschikt, ingewijd bij de eerste oogst om toekomstige generaties te vergezellen als een bruidsschat van smaak en genegenheid. De Balsamico Azijn geproduceerd door Compagnia Del Montale heeft de kostbare en speciale charme van dat kleine cruet afgetapt als dikke nectar, te proeven per druppel op zeer speciale gelegenheden. Het heeft de warmte van de keuken van onze kindertijd, van lange tafels op feestdagen, de ronde smaak van onze herinneringen.
Balsamico azijn is een uitstekende en veelzijdige metgezel op tafel omdat het de smaken van elk gerecht kan versterken: vlees of vis, voorgerecht of fruit, groente of dessert. Balsamicoazijn past uitstekend bij alle culinaire culturen omdat het de meest natuurlijke azijn is, ongeëvenaard in zijn eenvoud. De beste reisgezel onder de smaken. Een hoofdrolspeler in de meest traditionele Emiliaanse keuken, maar ook een zoete kennismaking met Japanse sushi of sashimi, Chinese gestoomde noedels, Thaise delicatessen of mediterrane couscous. De Balsamico Azijn geproduceerd door Compagnia Del Montale is synoniem met klasse, verleiding, verfijning, zelfs aan tafel, omdat de uitzonderlijke smaak uniek is en een ode aan creativiteit en gastronomische fusie.

De begrippen biodiversiteit en duurzaamheid worden steeds belangrijker in ons dagelijks leven.
Daarom is het bedrijf I Solai di San Giorgio terecht trots dat zij een complete lijn biologische producten hebben ontwikkeld die voldoen aan de nieuwe behoeften van consumenten, die steeds meer letten op wat ze kopen, met respect voor het milieu en de kwaliteit van het product zelf.
Hun biologische lijn is gestructureerd op drie verschillende dichtheidsniveaus voor de klassieke Balsamico Azijn en de witte Balsamico Azijn. Om het assortiment compleet te maken, hebben ze gourmet crèmes ontwikkeld op basis van Balsamico Azijn van Modena IGP.
