Tomatensauzen - 100% BIO

Passo Ladro is een ethisch bedrijf:

ze telen en vervoeren Italiaanse biologische topkwaliteit en geven het boerenberoep weer waardigheid en perspectief.

Voor liefhebbers van de Italiaanse keuken, voor hen die eten zien als een moment van ontmoeting, plezier en delen.
Convivia brengt deze waarden op tafel door middel van Siciliaans eten van hoge kwaliteit, echt en rijk aan traditie. Passie voor lekker eten is een van de hoofdingrediënten van onze producten, die biologisch en veganistisch gecertificeerd zijn en van nature glutenvrij. 

Geboren en getogen in Italië
Al onze producten worden bereid met biologische grondstoffen van Siciliaanse oorsprong. Onze productiefilosofie is gebaseerd op ecologische duurzaamheid en respect voor het land, om je een gezond product te bieden dat goed is voor het milieu.
We produceren alleen tijdens de seizoensgebondenheid van de grondstof, die dus op het hoogtepunt van rijpheid wordt geoogst, wanneer hij vol van smaak en aroma is. De verwerking van de grondstof en de verpakking vinden in korte tijd plaats, zodat alle organoleptische kwaliteiten van de verse groenten behouden blijven. We gebruiken alleen extra vergine olijfolie. Onze producten bevatten geen chemische conserveringsmiddelen.

Het bedrijf CONVIVIA - For Italian Food Lovers is ontstaan op Sicilië, op de hellingen van de vulkaan Etna, uit de wens van Pietro om de traditie van lekker Siciliaans eten van hoge kwaliteit ook buiten de landsgrenzen bekend te maken. 

De passie en gezelligheid die de harten van Sicilianen vullen, die altijd graag gerechten delen die met zorg en liefde voor anderen zijn bereid, is het diepste gevoel waaruit niet alleen het merk, maar het hele project is ontstaan.

Pietro heeft zich vastgeklampt aan de wortels van zijn Siciliaanse land, uitgaande van wat het genereus weet te geven aan degenen die het met liefde cultiveren: tomaten, aubergines, basilicum, wilde venkel, chilipepers en amandelen zijn de kostbare vruchten waarin de smaak van de Siciliaanse zon en zee terug te vinden is.

De krampachtige zoektocht naar goed, schoon en kwalitatief eten heeft Pietro ertoe aangezet om alleen gecertificeerde biologische, glutenvrije en veganistische producten te maken, bereid met grondstoffen die uitsluitend uit Sicilië komen en grotendeels op de boerderij van de familie worden verbouwd. De groenten worden persoonlijk geselecteerd door het oplettende en ervaren oog van Pietro en de specialisten die met de productie zijn belast; de producten worden gemaakt volgens traditionele Siciliaanse recepten (en in het bijzonder de recepten die Pietro's grootmoeders thuis hebben doorgegeven). 

Er wordt alleen extra vergine olijfolie gebruikt en de conserven worden alleen gemaakt tijdens de seizoensgebondenheid van de geoogste grondstoffen, d.w.z. tijdens de periode van volledige rijpheid, wanneer ze vol van smaak en aroma zijn. Het exclusieve gebruik van verse, biologische groenten geteeld onder de Siciliaanse zon kenmerkt de producten van Convivia, waarvan de natuurlijkheid en authenticiteit voelbaar zijn vanaf de eerste smaak.

De traditie waaruit de producten voortkomen wordt in evenwicht gehouden door een moderne, minimalistische en aantrekkelijke verpakking, gebaseerd op transparantie, zodat de kleuren van de grondstoffen de enige echte protagonisten van de pot zijn.   

De productiefaciliteit is gestructureerd met moderne, state-of-the-art technologie en machines, die het mogelijk maken om aan hoge kwaliteitsnormen te voldoen in de productieprocessen, zonder het vakmanschap van de recepten te verwaarlozen.
Kwaliteit, eenvoud en traditie zijn de echte geheime ingrediënten van de producten van Convivia, waarin de authentieke essentie van het Siciliaanse land zit en daarmee de herinnering en de geuren van de echte gemoedelijke vreugde die de kindertijd van alle Sicilianen kenmerkt. 

Kant-en-klare sauzen

Convivia's kant-en-klare biologische tomatensauzen zijn goed en lekker omdat ze worden geproduceerd op Sicilië, met tomaten die op natuurlijke wijze en in open velden worden geteeld, gekust door de warme Siciliaanse zon. Sicilië is een regio die van nature geschikt is voor de teelt van tomaten, één van de meest geteelde groenten op het Siciliaanse platteland. Onze kant-en-klare Siciliaanse kerstomatensaus is een eenvoudige saus, zonder suiker, zonder conserveringsmiddelen en we gebruiken alleen biologische extra vergine olijfolie.

We hebben in ons gamma de basissauzen zoals de BIO kerstomatensaus en de BIO dadeltomatensaus.
Daarnaast hebben wij ook kant-en-klare sauzen die op smaak zijn gebracht met ingrediënten zoals ui, knoflook, olijfolie, kruiden en specerijen om een smakelijke, kant-en-klare saus te creëren. Ook voor deze sauzen: alleen biologische extra vergine olijfolie en geen toegevoegde suiker of conserveringsmiddelen.

Hier volgen enkele algemene kenmerken over het gebruik van onze kant-en-klare Convivia kerstomatensauzen:
onze sauzen kunnen in veel recepten worden gebruikt, zoals pastasauzen, pizzatoppings, sauzen voor vlees, vis of vegetarische gerechten. Bovendien zijn onze Convivia sauzen met kerstomaten handig om te gebruiken als je weinig tijd hebt of snel een maaltijd wilt bereiden zonder helemaal opnieuw te moeten beginnen.