Artisanale handgemaakte pasta met verse eieren

Sapori di Sicilia brengt de authentieke handgemaakte pasta van Filotea naar België!

Filotea produceert droge eierpasta in de regio Marche (Midden-Italië), met de beste grondstoffen en volgens een uniek recept en ambachtelijke bereidingswijzen. Het resultaat is een eierpasta die doet denken aan zelfgemaakte pasta, traditioneel bereid door grootmoeders. Het is licht en licht verteerbaar, terwijl het gestructureerde oppervlak helpt om de sauzen te absorberen, waardoor de smaak van alle ingrediënten tot zijn recht komt. Filotea wordt door de toonaangevende gids Gambero Rosso beschouwd als één van de 'Top Italian Food & Beverage Experience'.

 

GEMAAKT VAN EEN ANDER DEEG

Filotea is een klein bedrijf, gelegen in het hart van de regio Marche, dat ontstaan is uit de wens om pasta te maken zoals het vroeger werd gemaakt.

Dit ambachtelijke werk, in een constante zoektocht naar de meest authentieke smaak, is van fundamenteel belang om een uniek product te verkrijgen, met buitengewone kenmerken van lichtheid en verteerbaarheid en met die poreuze persoonlijkheid die elke bereiding kan verbeteren.

De selectie van het meel, de zorgvuldige keuze van griesmeel van harde tarwe en de meest verse eieren zijn de manier van Filotea om te geloven dat de Italiaanse traditie een waarde is die elke dag met steeds nieuwe passie moet worden voortgezet.